Lesmateriaal Particuliere beveiliging

Met het lesmateriaal voor Particuliere beveiliging van Smart Educational Tools worden mbo-studenten opgeleid voor een baan in de veiligheidssector. Het lesmateriaal bereidt optimaal voor op het SVPB-examen.

Een Beveiliger of Coördinator beveiliging moet veel kennis hebben. Niet alleen van juridische aspecten en beveiligingsrisico’s, maar ook van beveiligingstechnieken en – technologie. Daarnaast moeten zij deze kennis in de praktijk kunnen toepassen.

Lesmateriaal Beveiliger en Coördinator beveiliging

Het lesmateriaal Beveiliger en Coördinator beveiliging van Smart Educational Tools is toegankelijk en heeft een duidelijke opzet, zonder afbreuk te doen aan de regels/afspraken en werkelijkheid van de beroepspraktijk. Een zeker formeel en zorgvuldig karakter hoort daar nou eenmaal bij. Door een variatie in werkvormen, oefenvormen en media bereikt de student met het lesmateriaal het optimale leerresultaat.

Lesmateriaal Beveiliger 2 en Beveiliger 3

Met ingang van het schooljaar 2021/2022 is het nieuwe kwalificatiedossier mbo Particuliere beveiliging, versie 2021, van toepassing. De bijbehorende examens worden vanaf oktober 2021 afgenomen.

Het lesmateriaal Beveiliger 2 en Beveiliger 3 is gericht op de exameneisen van SVPB. Het bevat veel praktijkvoorbeelden, oefenvragen en zelftoetsen om de student optimaal voor te bereiden. Het lesmateriaal bestaat uit boeken en een Smart-e-learning.

Over het lesmateriaal

  • Het lesmateriaal is beschikbaar in verschillende vormen en combinaties. Afhankelijk van de opleiding is het materiaal beschikbaar in boekvorm en/of e-learning. Zie de webshop voor de verschillende mogelijkheden.
  • Het lesmateriaal bereidt voor op het SVPB-examen.
  • We bieden een uitgebreide docentenservice.
    In de e-learning is voor docenten extra materiaal beschikbaar, zoals PowerPointpresentaties, extra opdrachten, video’s, etc.
  • Elk jaar wordt het materiaal geactualiseerd op basis van gewijzigde exameneisen.
  • Het lesmateriaal is samengesteld door autoriteiten op het gebied van Orde & Veiligheid. De auteurs van het lesmateriaal hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en zijn ook als docent en/of als deskundige in commissies actief.
  • Smart Educational Tools heeft een gevarieerd en relevant aanbod in Keuzedelen Orde & Veiligheid

Wil je meer informatie en/of het lesmateriaal zelf beoordelen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag langs.

 

Neem voor vragen en/of proefmateriaal contact op met één van onze adviseurs tel. 033-4892960 of set@explain.nl.

 

Bel ons

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren

Mail ons

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren

Webshop