Met het lesmateriaal van Smart Educational Tools worden mbo-studenten opgeleid voor een baan in de juridisch-administratieve dienstverlening.

Inleiding recht

 

De juridische beroepspraktijk is volop in beweging en stelt steeds hogere eisen aan de medewerkers van juridische dienstverleners en overheden.

Juridische dienstverleners moeten functioneren in een complexe omgeving. Naast theoretische kennis over o.a. wet- en regelgeving, wordt er ook verwacht dat ze deze kennis kunnen toepassen in de praktijk.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal van Smart Educational Tools is toegankelijk en heeft een duidelijke opzet. Door een variatie in werkvormen, oefenvormen en media bereik je met het lesmateriaal het optimale leerresultaat.

Voor docenten is in de e-learning extra materiaal beschikbaar, zoals PowerPointpresentaties, opdrachten, filmpjes, etc. Daarnaast biedt Smart Educational Tools een uitgebreide docentenservice. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op het gebied van juridisch-administratieve dienstverlening biedt Smart Educational Tools diverse lesboeken en e-learnings voor de opleidingen Human Resource Management (HRM) en Juridisch Administratieve Dienstverlening (JAD) op mbo niveau 4. Dit lesmateriaal bereidt voor op schoolexamens die door de onderwijsinstellingen namens de minister van OCW worden afgenomen. Daarnaast is het keuzedeel Assistent-bewindvoerder beschikbaar.

Zie de webshop voor het volledige aanbod van lesboeken en e-learnings en de verschillende combinatiemogelijkheden.

 

Door de manier van produceren is het lesmateriaal van Smart Educational Tools altijd actueel. We printen ‘on demand’ en kunnen hierdoor snel schakelen. Elk jaar, of indien nodig eerder,  wordt ons lesmateriaal geactualiseerd op basis van nieuwe wet- en regelgeving en eventueel gewijzigde kwalificatiedossiers.

Voor vragen en/of het studiemateriaal zelf beoordelen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Bel ons

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren

Mail ons

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren

Webshop