Het lesmateriaal van Smart Educational Tools leidt mbo-studenten op voor een baan in de juridisch-administratieve dienstverlening. Een krachtige combinatie van theorie en praktijk. In zowel onze boeken als Smart-e-learning.

Lesmateriaal

Het lesmateriaal van Smart Educational Tools is toegankelijk en heeft een duidelijke opzet. Door een variatie in werkvormen, oefenvormen en media bereik je met het lesmateriaal het optimale leerresultaat.

Titels boeken Juridisch-Administratieve Dienstverlening

Ons aanbod bestaat uit de volgende titels:

> Basisboek recht 

> Handboek civiele beschermingsmaatregelen

> Sociale zekerheid 

> Keuzedeel Assistent bewindvoerder

Binnenkort verwacht:

> Arbeidsrecht

> Procesrecht

Alleen werken met het boek of juist een combinatie van Smart-e-learning en het lesboek? Dat kan! Bekijk de webshop voor de combinaties en mogelijkheden.

Smart-e-learning

Heeft u onze Smart-e-learning al gezien? Hier vindt u al het lesmateriaal op één plek. Extra docentenmaterialen, de digitale versie van het lesboek, toetsen, (open) vragen, casussen, PowerPoint presentaties, uitleganimaties en meer.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de demo voor de Smart-e-learning van het keuzedeel Assistent bewindvoerder of lees meer.

Smart-e-learning-pc-mobile

Daarom kiest u voor Smart Educational Tools

Wij zijn Smart Educational Tools, een kleinschalige uitgever van educatieve lesmethodes uit Amersfoort. Onderdeel van Stichting eX:plain. En juist hierom kiest u voor onze lesmethodes:

Aansluiting op kwalificatiedossiers

Het JAD-lesmateriaal bereidt de student voor op de schoolexamens die door de onderwijsinstellingen namens de minister van OCW worden afgenomen.

Altijd actueel

Elk jaar, of indien nodig eerder, wordt ons lesmateriaal geactualiseerd op basis van nieuwe wet- en regelgeving en eventueel gewijzigde kwalificatiedossiers. Doordat wij ‘on demand’ printen, is het lesmateriaal altijd actueel.

Geschikt voor diverse lesvormen

Alleen het lesboek of gecombineerd met Smart-e-learning? Kies zelf de methode die bij u past.

Praktijkgericht

In de Smart-e-learning komen diverse praktische vaardigheden, praktijkgerichte opdrachten en uitleganimaties aan bod. Samengesteld door professionals uit het vak.

Samengesteld door autoriteiten uit het vak

De auteurs van ons lesmateriaal hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en zijn ook als docent en/of als deskundige in commissies actief.

Docentenservice

De Smart-e-learning bevat extra docentenmaterialen, zoals PowerPoints, video’s en opdrachten. Daarnaast houden wij van korte lijntjes en helpen u graag persoonlijk op weg met ons materiaal.

Bel ons

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren

Mail ons

U hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de JAD nieuwsbrief.

Webshop