Met het lesmateriaal van Smart Educational Tools beter in je vak!

“Als werkgever in de drogisterijsector wil je het best gekwalificeerde personeel, zo veel mogelijk geslaagde (aspirant-)werknemers en de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een opleiding.”

Compleet les- en trainingsaanbod

Vanaf 2018 brengt Smart Educational Tools een compleet les- en trainingsaanbod op de markt voor de opleidingen:

 • Verkoop in de drogisterij (mbo 2-niveau)
 • Assistent-Drogist (mbo 3-niveau)
 • Drogist (mbo 4-niveau)

Het les- en trainingsmateriaal bestaat uit:

 • Een fraai full colour vormgegeven lesboek en antwoordenboek voor elke module, met veel vragen en visuele ondersteuning.
 • Toegang tot een digitale leeromgeving met een flipboek van het lesboek, toetsen en begeleiding van een trainer/docent tijdens de hele opleiding.

Een intensieve trainingsdag, gegeven door een betrokken trainer, waarin de student klaargestoomd wordt voor het examen.

De boeken en de digitale leeromgeving worden jaarlijks geactualiseerd op basis van de nieuwste ontwikkelingen en wijzigingen in de eindtermen. 

De lesboeken en antwoordenboeken

De lesboeken van Smart Educational Tools sluiten perfect aan op de eindtermen van Pharmacon, maar ook op de behoefte van de student. In de lesboeken wordt de lesstof op zeer overzichtelijke wijze aangeboden. De leerdoelen worden steeds helder omschreven en de zinnen zijn niet te lang. De boeken bevatten niet meer tekst dan nodig. 

Korte stukken tekst worden steeds afgewisseld met oefenvragen. De oefenvragen hebben een opbouw in moeilijkheidsgraad en zijn voorzien van feedback. Zo wordt de veelomvattende leerstof op een leuke manier stapsgewijs geoefend en opgeslagen in het langetermijngeheugen van de student.

Elk hoofdstuk bestaat uit één onderwerp en heeft een vaste opbouw, zodat informatie gemakkelijk terug te zoeken is. Na elk hoofdstuk wordt een meerkeuzetoets gemaakt, waarna de student doorgaat naar het volgende onderwerp.

Kennis van producten en werkzame stoffen is een belangrijk onderdeel van de modules. De uitgebreide informatie hierover staat bij elkaar. In één oogopslag is dus te zien wat bij elkaar hoort en daarnaast is elk geneesmiddel afgebeeld. 

Samengevat:

 • Vanuit de exameneisen (Pharmacon) en de behoefte van de student geschreven
 • Altijd actueel
 • In begrijpelijke taal geschreven
 • Goed gestructureerd en duidelijk vormgegeven
 • Inclusief e-learning, studieplanners en examentraining
 • Persoonlijke aandacht en feedback van de docent/trainer. 

 

Vragen

Neem voor vragen en/of proefmateriaal contact op met één van onze adviseurs tel. 06-29034250 of set@explain.nl.

Bel ons

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren

Mail ons

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren

Webshop